Logo Borges

Francesc Pi de la Serra i Valero, conegut com a Quico Pi de la Serra, és un dels representants històrics de la Nova Cançó. Aquest cantautor català porta més de cinquanta anys damunt els escenaris i va ser un dels components del grup Els Setze Jutges. Al Paupaterres de Tàrrega ens presenta una gira on combinarà cançons del seu últim disc, amb altres més emblemàtiques i popularment conegudes. Destaquem la ubicació del concert, el Mas de Colom-Casa Borges, un entorn ideal per gaudir del patrimoni i de les lletres d’aquest artista de la cançó catalana.
Olga Zoet és un projecte musical emergent que neix de la música d’autor i aposta per explorar diferents sonoritats amb una mescla entre la música acústica, el pop i l’electrònica. I ho fa apostant per seves lletres dibuixades des de la sensibilitat, la intimitat i l’exploració d’un món oníric que representa un viatge a la profunditat d’allò que ens fa humans. S’estrena amb la publicació del seu primer EP “Pausa” l’any 2021, per diferents escenaris del país. Una experiència que l’ajuda a donar forma al seu segon àlbum, que publicarà pròximament.
Es podrà degustar una pizza a l’estil Borges, amb foodtrucks i zona de tast d’oli Mas de Colom i de vins de proximitat. També promourem la mobilitat sostenible amb servei de bus gratuït des del centre de Tàrrega.

Reserves
Reserves
Contacte