Logo Borges
Toutes les activités et visites à faire en famille à Mas de Colom-Casa Borges et dans son environnement agronaturel sont décrites ci-après.

Petits-déjeuners chez Borges

Atelier participatif d’alimentation et de cuisine

Gaudeix d’un esmorzar saludable i sostenible per al medi ambient amb la teva família. En aquesta activitat utilitzarem els nostres coneixements nutricionals per elaborar un esmorzar ric en vitamines, minerals i fibra. «Un mos en família» és una experiència culinària destinada a les famílies que vulguin descobrir de forma divertida i dinàmica diferents receptes d’esmorzars saludables. Reserva i assaboreix aquesta activitat mentre gaudeixes de les vistes de la masia i del monestir Mas de Colom – Casa Borges.

 

Rendez-vous: 
Heures de début de l'activité:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària.
Ticket
Reserva

Découvrir Mas de Colom en famille

Visite dynamisée d’un site naturel et agricole

Què passaria en un món sense pardals? Tots els éssers vius de la natura tenen un paper molt important per al medi ambient i per a nosaltres; és per aquest motiu que els hem de valorar i cuidar. Durant aquesta activitat descobriràs amb tota la família la biodiversitat d’aus presents a Mas de Colom. T’has preguntat mai com són o quin cant tenen? Vine i escolta’n els cants, observa’n els vols i aprèn els trets característics dels ocells que ens envolten a la finca. Seràs tot un expert en ocells!

Rendez-vous: 
Heures de début de l'activité:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Durant l’activitat farem una passejada; recomanem portar calçat còmode. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques.
Ticket
Reserva
Reserves
RÉSERVATIONS
Contact