Logo Borges
Below is information on all the activities and visits you can enjoy with the family to find out all about Mas de Colom-Casa Borges and its agricultural and natural setting.

Breakfast with Borges

Participatory food and cooking workshop

Gaudeix d’un esmorzar saludable i sostenible per al medi ambient amb la teva família. En aquesta activitat utilitzarem els nostres coneixements nutricionals per elaborar un esmorzar ric en vitamines, minerals i fibra. «Un mos en família» és una experiència culinària destinada a les famílies que vulguin descobrir de forma divertida i dinàmica diferents receptes d’esmorzars saludables. Reserva i assaboreix aquesta activitat mentre gaudeixes de les vistes de la masia i del monestir Mas de Colom – Casa Borges.

Dates: 
Activity start times:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària.
Ticket
Reserva

Discovering Mas de Colom with the family

Animated visit to this natural and agricultural area

Què passaria en un món sense pardals? Tots els éssers vius de la natura tenen un paper molt important per al medi ambient i per a nosaltres; és per aquest motiu que els hem de valorar i cuidar. Durant aquesta activitat descobriràs amb tota la família la biodiversitat d’aus presents a Mas de Colom. T’has preguntat mai com són o quin cant tenen? Vine i escolta’n els cants, observa’n els vols i aprèn els trets característics dels ocells que ens envolten a la finca. Seràs tot un expert en ocells!

 

Dates: 
Activity start times:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Durant l’activitat farem una passejada; recomanem portar calçat còmode. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques.
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR – No perdis el nord

Aprenem a orientar-nos mentre juguem!

Coneixeu els petits indrets de Mas de Colom? Aquesta activitat és ideal per descobrir tots els seus entorns en família. A través d’una gimcana d’orientació, i amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola, aprendreu els petits secrets de la flora i la fauna que habiten a la finca de Mas de Colom. A més, per tornar-nos tots uns experts en orientació, construirem la nostra pròpia brúixola, que ens ajudarà a no perdre mai el Nord! T’apuntes a l’aventura?

OBSERVACIONS: La gimcana d’orientació es fa per la finca de Mas de Colom; recomanem portar calçat còmode. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques.
PÚBLIC RECOMANAT: Públic familiar, a partir de 7 anys.

Dates: 
Activity start times:
11 h
Públic familiar, a partir de 7 anys.
Reserves
BOOKINGS
GET IN TOUCH