Logo Borges
A continuació podeu consultar totes les activitats i visites per fer en família i descobrir a Mas de Colom-Casa Borges i el seu entorn d’agronatura.


*Les reserves s'obriran dos mesos abans de la data de l'activitat

Tasta l’entorn de Mas de Colom

Passejada interpretativa per l'entorn de la finca Mas de Colom

Llença’t a l’aventura de Mas de Colom a través d’un recorregut de 3,5 km entre oliveres, pistatxers i ametllers. Camina i descobreix l’entorn obrint el paladar als deliciosos fruits que aquesta terra ofereix. Gaudeix d’un passeig gastronòmic i d’agronatura!

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h.
Tots els públics, a partir de 8 anys
Recomanem calçat còmode per la realització d’aquesta passejada d’uns 3 km. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la. Preu: 3 € (menors de 12 anys, gratuït)
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR – Descobrim el vol de les abelles

Coneix la pol·linització dels ametllers amb l’ajuda de les abelles

Amb l’arribada de la primavera els ametllers ens reben amb unes flors ben vistoses. És important que les abelles s’encarreguin de pol·linitzar aquestes flors, ja que així obtindrem el nostre fruit preferit, l’ametlla! Però, sabeu com es fa tot això? El dia de la floració dels ametllers us explicarem amb detall com es pol·linitzen aquest arbres, podreu tastar els seus fruits i construir un refugi per abelles, d’aquesta manera ajudem la recuperació d’aquests insectes tant beneficiosos per l’agricultura i el nostre entorn

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
10 h., 12 h. i 16 h.
Públic familiar a partir de 5 anys
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària. Preu: 3 € (menors de 12 anys, gratuït)
Ticket
Reserva

Els ametllers: la primera floració

Descobreix més enllà dels ametllers, a través de l’art visual i el tast

La primavera ens floreix, ens omple d’olors i ens endolceix els dies. Els ametllers són els arbres primerencs que ens avisen de l’arribada de la primavera amb el seu esclat de flors. Mas de Colom-Casa Borges et convida a experimentar un dia ple de sensacions. Un recorregut immersiu a l’interior de masia en homenatge a la floració i els seus fruits a través de de l’art, l’audiovisual i el tast. També coneixerem el cultiu de l’ametller i les seves vistoses flors a peu de finca.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
10 h., 11 h., 12 h., 13 h., 15:30 h. i 16:30 h.
Tots els públics
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària. Preu: 3 € (menors de 12 anys, gratuït).
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR – Perduts entre oliveres

Gimcana de descoberta de l’entorn

Gaudeix de l’experiència perfecta per a famílies intrèpides! En aquesta gimcana, us convidem a explorar una finca plena d’oliveres, ametllers i pistatxers. Petits i grans, prepareu-vos per riure i resoldre enigmes mentre navegueu per aquest laberint verd. T’apuntes a l’aventura?

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h.
Públic familiar, a partir de 7 anys
La gimcana es du a terme a la finca de Mas de Colom; recomanem portar calçat còmode. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la. Preu: 3 € (menors de 12 anys, gratuït).
Ticket
Reserva

Un tomb en vers

Melodies i versos sota cel obert en l’agronatura

La música ens alegra, ens dona energia, ens porta records, inspira i ens emociona. A Mas de Colom – Casa Borges ho sabem i celebrem la primavera amb un recorregut hipnòtic i ple de sorpreses entre cultius. Vine i viu l’aventura amb un final poètic!

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h.
Per a tots els públics
Recomanem calçat còmode per la realització d’aquesta passejada. Per reduir residus recomanem que porteu got per a la beguda. Activitat subjecta a les condicions meteorològiques.
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR – Un mos en família

Preparem un esmorzar saludable i de proximitat en família

Gaudeix d’un esmorzar saludable i sostenible per al medi ambient amb la teva família. En aquesta activitat utilitzarem els nostres coneixements nutricionals per elaborar un esmorzar ric en vitamines, minerals i fibra. «Un mos en família» és una experiència culinària destinada a les famílies que vulguin descobrir de forma divertida i dinàmica diferents receptes d’esmorzars saludables. Reserva i assaboreix aquesta activitat mentre gaudeixes de les vistes de la masia i del monestir Mas de Colom – Casa Borges.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la. Preu: 3 € (menors de 12 anys, gratuït).
Ticket
Reserva

Visita-experiència Mas de Colom-Casa Borges

Visita per descobrir els valors d’una marca i la història de l’entorn

Mas de Colom és un espai-experiència. Una antiga masia que recull les essències d’una marca que conserva els valors de la terra i els projecta arreu del món. I ho fa amb recursos immersius emocionals i didàctics per tal de connectar el públic amb el territori i els seus fruits. L’experiència finalitza amb un tast d’oli d’oliva i de fruita seca.

Dates:  1 de gener de 2022
Hores d'inici de l'activitat:
Durada: 1'30 h
Reserves
Reserves
Contacte