Logo Borges
A continuació podeu consultar totes les activitats i visites per fer en família i descobrir a Mas de Colom-Casa Borges i el seu entorn d’agronatura.


*Les reserves s'obriran dos mesos abans de la data de l'activitat

Descobrim el vol de les abelles

Coneix la pol·linització dels ametllers amb l’ajuda de les abelles

Amb l’arribada de la primavera els ametllers ens reben amb unes flors ben vistoses. És important que les abelles s’encarreguin de pol·linitzar aquestes flors, ja que així obtindrem el nostre fruit preferit, l’ametlla! Però, sabeu com es fa tot això? El dia de la floració dels ametllers us explicarem amb detall com es pol·linitzen aquest arbres, podreu tastar els seus fruits i construir un refugi per abelles, d’aquesta manera ajudem la recuperació d’aquests insectes tant beneficiosos per l’agricultura i el nostre entorn.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
10, 12 i 16 h.
Públic familiar a partir de 5 anys
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària.
Ticket
Reserva

Els ametllers: la primera floració

Descobreix més enllà dels ametllers, un maridatge de fruits secs Borges amb Mels Alemany

La primavera ens floreix, ens omple d’olors i ens endolceix els dies. Els ametllers són els arbres primerencs que ens avisen de l’arribada de la primavera amb el seu esclat de flors. Mas de Colom-Casa Borges et convida a experimentar un dia ple de sensacions. Un recorregut obert als cinc sentits a l’antiga masia on es fusionen l’exposició artística de Sebastià Caus, la creació audiovisual i un tast d’ametlles Borges amb Mels Alemany. També coneixerem el cultiu de l’ametller i les seves vistoses flors de la nostra finca.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
10, 11, 12, 13, 15:30 i 16:30 h.
Tots els públics
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària.
Ticket
Reserva

Borges Experience a boca de nit

Capvespre envoltat d’història, agronatura i música en viu

Mas de Colom - Casa Borges està envoltat d’història, gaudeix d’un capvespre excepcional, on desvetllarem algunes informacions inèdites del passat de Mas de Colom acompanyat d’un tast al més estil mediterrani i música Jazz en viu. T’hi esperem.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
20 h.
Tots els públics
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària
Ticket
Reserva

Coneix els entorns de Mas de Colom

Passejada interpretativa per l'entorn de la finca Mas de Colom

Tens ganes de conèixer l’entorn de Mas de Colom? Vine a fer una passejada entre camps d’ametllers, pistatxers, oliveres i nogueres per descobrir la biodiversitat en aquest magnífic entorn d’agronatura. Un recorregut on descobrirem les diferents varietats dels cultius arboris, la flora i la fauna que ens envolten i també algunes claus del Pla d’Acció per a la conservació de biodiversitat que Borges International Group està impulsant a la seva finca de Mas de Colom - Casa Borges.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h. Durada: 1'30 h.
Tots els públics, a partir de 8 anys.
Recomanem calçat còmode per la realització d’aquesta passejada d’uns 3 km. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la.
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR - Un mos en família

Preparem un esmorzar saludable i de proximitat en família

Gaudeix d’un esmorzar saludable i sostenible per al medi ambient amb la teva família. En aquesta activitat utilitzarem els nostres coneixements nutricionals per elaborar un esmorzar ric en vitamines, minerals i fibra. «Un mos en família» és una experiència culinària destinada a les famílies que vulguin descobrir de forma divertida i dinàmica diferents receptes d’esmorzars saludables. Reserva i assaboreix aquesta activitat mentre gaudeixes de les vistes de la masia i del monestir Mas de Colom - Casa Borges.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la.
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR - Amb el cap ple de pardals

Coneixem els ocells que ens envolten

Què passaria en un món sense pardals? Tots els éssers vius de la natura tenen un paper molt important per al medi ambient i per a nosaltres; és per aquest motiu que els hem de valorar i cuidar. Durant aquesta activitat descobriràs amb tota la família la biodiversitat d’aus presents a Mas de Colom. T’has preguntat mai com són o quin cant tenen? Vine i escolta’n els cants, observa’n els vols i aprèn els trets característics dels ocells que ens envolten a la finca. Seràs tot un expert en ocells!

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Durant l’activitat farem una passejada; recomanem portar calçat còmode. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la.
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR - No perdis el nord

Aprenem a orientar-nos mentre juguem!

Coneixeu els petits indrets de Mas de Colom? Aquesta activitat és ideal per descobrir tots els seus entorns en família. A través d’una gimcana d’orientació, i amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola, aprendreu els petits secrets de la flora i la fauna que habiten a la finca de Mas de Colom. A més, per tornar-nos tots uns experts en orientació, construirem la nostra pròpia brúixola, que ens ajudarà a no perdre mai el Nord! T’apuntes a l’aventura?

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h
Públic familiar, a partir de 7 anys.
La gimcana d’orientació es fa per la finca de Mas de Colom; recomanem portar calçat còmode. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la.
Ticket
Reserva

Visita-experiència Mas de Colom-Casa Borges

Visita per descobrir els valors d’una marca i la història de l’entorn

Mas de Colom és un espai-experiència. Una antiga masia que recull les essències d’una marca que conserva els valors de la terra i els projecta arreu del món. I ho fa amb recursos immersius emocionals i didàctics per tal de connectar el públic amb el territori i els seus fruits. L’experiència finalitza amb un tast d’oli d’oliva i de fruita seca.

Dates:  1 de gener de 2022
Hores d'inici de l'activitat:
Durada: 1'30 h
Reserves
Reserves
Contacte
CUPONS