Logo Borges
A continuació podeu consultar totes les activitats i visites per fer en família i descobrir a Mas de Colom-Casa Borges i el seu entorn d’agronatura.

Cuina nadalenca

Taller de cuina de dolços nadalencs amb fruits secs

Vols impressionar als teus convidats aquestes festes? Doncs no et pots perdre el taller de postres nadalenques que ens ofereix el pastisser Jordi Tobal a Mas de Colom – Casa Borges. Vine i participa en aquest taller de cuina, on podràs aprendre a cuinar unes postres dolces a base de fruits secs. Els teus convidats es lleparan el dits!

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
16:30 h. Durada: 1:30 h
Públic adult
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària.
Ticket
Reserva

Batega amb La Marató

Passejada de 3,5 km del Parc de Sant Eloi a Mas de Colom – Casa Borges

Fes bategar el teu cor per la Marató en una caminada sensorial de 3,5 km des del pulmó verd del Parc de Sant Eloi fins al cor de Mas de Colom-Casa Borges. A l’arribada, gaudeix d’un esmorzar saludable i de les actuacions musicals en viu en un entorn molt especial. En acabar no et perdis “el gran batec”. Una activitat dissenyada amb el cor amb la col·laboració de l’Associació Cultural Satèl·lit Jam i Ajuntament de Tàrrega.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
10 h. Durada: 4 h.
Per a tots els públics
Acreditacions a les 9:15h i sortida a les 10:00h des del Parc Sant Eloi de Tàrrega, davant la font Dels Amics de l’Arbre
Ticket
Reserva

Coneix els entorns de Mas de Colom

Passejada interpretativa per l'entorn de la finca Mas de Colom

Tens ganes de conèixer l’entorn de Mas de Colom? Vine a fer una passejada entre camps d’ametllers, pistatxers, oliveres i nogueres per descobrir la biodiversitat en aquest magnífic entorn d’agronatura. Un recorregut on descobrirem les diferents varietats dels cultius arboris, la flora i la fauna que ens envolten i també algunes claus del Pla d’Acció per a la conservació de biodiversitat que Borges International Group està impulsant a la seva finca de Mas de Colom - Casa Borges.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h. Durada: 1'30 h.
Tots els públics, a partir de 8 anys.
Recomanem calçat còmode per la realització d’aquesta passejada d’uns 3 km. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la.
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR - Un mos en família

Preparem un esmorzar saludable i de proximitat en família

Gaudeix d’un esmorzar saludable i sostenible per al medi ambient amb la teva família. En aquesta activitat utilitzarem els nostres coneixements nutricionals per elaborar un esmorzar ric en vitamines, minerals i fibra. «Un mos en família» és una experiència culinària destinada a les famílies que vulguin descobrir de forma divertida i dinàmica diferents receptes d’esmorzars saludables. Reserva i assaboreix aquesta activitat mentre gaudeixes de les vistes de la masia i del monestir Mas de Colom - Casa Borges.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la.
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR - Amb el cap ple de pardals

Coneixem els ocells que ens envolten

Què passaria en un món sense pardals? Tots els éssers vius de la natura tenen un paper molt important per al medi ambient i per a nosaltres; és per aquest motiu que els hem de valorar i cuidar. Durant aquesta activitat descobriràs amb tota la família la biodiversitat d’aus presents a Mas de Colom. T’has preguntat mai com són o quin cant tenen? Vine i escolta’n els cants, observa’n els vols i aprèn els trets característics dels ocells que ens envolten a la finca. Seràs tot un expert en ocells!

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Durant l’activitat farem una passejada; recomanem portar calçat còmode. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la.
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR - No perdis el nord

Aprenem a orientar-nos mentre juguem!

Coneixeu els petits indrets de Mas de Colom? Aquesta activitat és ideal per descobrir tots els seus entorns en família. A través d’una gimcana d’orientació, i amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola, aprendreu els petits secrets de la flora i la fauna que habiten a la finca de Mas de Colom. A més, per tornar-nos tots uns experts en orientació, construirem la nostra pròpia brúixola, que ens ajudarà a no perdre mai el Nord! T’apuntes a l’aventura?

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h
Públic familiar, a partir de 7 anys.
La gimcana d’orientació es fa per la finca de Mas de Colom; recomanem portar calçat còmode. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la.
Ticket
Reserva

Visita-experiència Mas de Colom-Casa Borges

Visita per descobrir els valors d’una marca i la història de l’entorn

Mas de Colom és un espai-experiència. Una antiga masia que recull les essències d’una marca que conserva els valors de la terra i els projecta arreu del món. I ho fa amb recursos immersius emocionals i didàctics per tal de connectar el públic amb el territori i els seus fruits. L’experiència finalitza amb un tast d’oli d’oliva i de fruita seca.

Dates:  1 de gener de 2022
Hores d'inici de l'activitat:
Durada: 1'30 h
Reserves
Reserves
Contacte