Logo Borges
image_print

Condicions d’Ús del portal

Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l’accés al portal web de BORGES INTERNATIONAL GROUP, d’ara endavant BIG. El fet de connectar-se a aquesta pàgina web implica l’acceptació del present Avís Legal.

Identificació de l’empresa

En compliment de l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic BIG informa:

Titular de la web: borgesinternationalgroup.com

BORGES INTERNATIONAL GROUP, S.L.
NIF: B-43214139
Domicili: C/ Flix, nº 29, 43205 Reus (Tarragona)
Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona, al Tom 2719, Full 46, Pàgina T-3831

Atenció al Client

Telèfon: 977.30.90.00
E-mail: contacte@borges-big.com

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del Portal, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de la nostra companyia i de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà d’allò estrictament necessari per al correcte ús del Portal.

Aquests drets estan registrats en el Registre de la Propietat Intel·lectual.

Tots els drets reservats.

Altres

BIG no es fa responsable dels llocs web de tercers als quals s’accedeix mitjançant vincles als que porten o dels que procedeixen les pàgines web. BIG no respon de la veracitat de la informació mostrada pels fabricants o laboratoris.

Respecte els links o hiperenllaços declinem tota responsabilitat per aquells que remetin a la nostra pàgina web i en el cas d’aquells que apareguin a la nostra pàgina la connexió ho faran a títol informatiu i han de tenir la nostra autorització.

Condicions de Compra

La reserva s’entén realitzada al nostre domicili social i reservar aquest portal implica l’acceptació de les condicions generals

La llengua de contractació és l’espanyol.

BORGES INTERNATIONAL GROUP, S.L arxivarà els documents electrònics en què es formalitzi el contracte.

Pagament i factura

Les entrades són gestionades per Gestió Cultural Transversal S.L., societat domiciliada a Pica d’Estats n. 23 – 08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona) prevista de C.I.F. nº B64507809, (d’ara endavant, Grup Transversal), que realitzarà la gestió i facturació de les entrades per Mas de Colom – Casa Borges.

Així mateix, la facturació la farà Grup Transversal.

L’Usuari rebrà un justificant de compra juntament amb el lliurament d’Entrades mitjançant el correu info@masdecolom.com.

Igualment, l’Usuari rebrà de Mas de Colom – Casa Borges un justificant de la comanda per correu electrònic en nom d’info@masdecolom.com.

Política de devolucions

No s’admeten cancel·lacions amb devolució d’imports ni canvis de data.
Es tornaran els diners en cas que l’organització cancel·li l’activitat per motius de força major.

Reclamacions

Com a CONSUMIDOR vostè pot sol·licitar fulls de reclamacions al nostre domicili social o mitjançant l’e-mail de contacte.

Resolució alternativa de conflictes

BORGES INTERNATIONAL GROUP, S.L té una política activa de resolució de conflictes, per la qual cosa posa a la vostra disposició el servei d’atenció al client.

Informem que segons l’Art. 40 de la Llei 7/2017 s’ha facilitat una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible al següent enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index .cfm?event=main.home.show&lng=CA Així no obstant, BORGES decidirà, en cada cas, si s’adhereix o no a aquest sistema, ja que considerem que els conflictes poden i s’han de resoldre fora d’aquests àmbits, per la qual cosa aconsellem que prèviament a qualsevol reclamació utilitzi el nostre sistema d’atenció al client. Gràcies per la vostra comprensió.

Jurisdicció

La relació entre l’usuari i el prestador es regeix per la normativa vigent i d’aplicació al territori espanyol, sent la jurisdicció aplicable la del domicili del consumidor.

Reserves
Reserves
Contacte