Logo Borges


Les activitats dirigides a grups d’empresa que oferim a Mas de Colom tenen l’objectiu de fomentar els hàbits saludables, ja sigui des del punt de vista de l’alimentació o a través de la cura del medi ambient. Podeu venir a gaudir de l’espai o a realitzar activitats de treball en equip, on aconseguireu fomentar la col·laboració i la cohesió entre les diferents persones del vostre equip.

ACTIVITATS - Paisatge i educació ambiental

ACTIVITATS - Alimentació, nutrició i hàbits saludables

Empreses

Un equip per llepar-se els dits

Activitat de team building amb taller de cuina saludable

Vine a descobrir receptes saludables amb el teu equip de treball. A través de diferents dinàmiques en grups podreu aconseguir els ingredients necessaris per preparar unes divertides receptes. Però aconseguir els ingredients per a realitzar les receptes saludables no és una tasca fàcil. Ho aconseguireu?

_
OBSERVACIONS
: Recomanem comunicar amb antelació les al·lèrgies alimentàries dels participants.

Hood
PARTICIPANTS: De 15 a 30 participants
Ticket
Reserva

Planta vida

Activitat ambiental de responsabilitat social corporativa

Coneix els entorns de Mas de Colom de primera mà i ajuda el medi ambient. A través d’aquesta activitat de RSC els participants restaurarant l’ecosistema per fomentar l’aparició d’insectes pol·linitzadors beneficiosos per a l’agricultura, tals com abelles o papallones, i així millorar la biodiversitat d’aquest meravellós entorn d’agronatura.

_
OBSERVACIONS: Activitat realitzada a l’exterior i subjecta a les condicions meteorològiques. Porteu roba i calçat còmodes per dur-la a terme.

Hood
PARTICIPANTS: De 20 a 40 participants
Ticket
Reserva

Aromes del camp a l’oli

Taller d’elaboració d’oli aromàtic

Descobreix la història d’aquest espai singular i com els antics habitants de Mas de Colom convivien entre la masia i el monestir de Nostra Senyora del Sufragi. Elabora el teu propi oli aromàtic, l’oli d’oliva verge extra Borges. Emporta’t les aromes de Mas de Colom a casa!

Hood
PARTICIPANTS: De 15 a 40 participants
Ticket
Reserva

Un mos a Mas de Colom

Visita a l’interior de Mas de Colom i mos amb els productes Borges

Descobreix l’experiència Borges amb un recorregut per l’interior de l’antiga masia i el tast d’olis i fruits secs. En acabar farem un petit mos amb els productes Borges.

_
OBSERVACIONS:
Recomanem comunicar amb antelació les al·lèrgies alimentàries dels participants.

Hood
PARTICIPANTS: De 15 a 30 participants
Ticket
Reserva

Perduts entre oliveres

Activitat de team building

Vols que el teu equip col·labori i surti enfortit de les adversitats? Doncs aquesta és la teva activitat. Veniu a perdre-us entre les oliveres de la finca i coneixereu d’una forma divertida i dinàmica tots els seus racons, però sobretot que el treball formant equip suma èxits. Durant aquesta activitat també es treballaran propostes per afavorir i millorar tant l’ambient laboral com l’eficàcia en la vostra tasca diària.

_
OBSERVACIONS:
Activitat desenvolupada a l’exterior i subjecte a les condicions meteorològiques. Porteu roba i calçat còmodes per dur-la a terme.

Hood
PARTICIPANTS: De 15 a 30 participants
Ticket
Reserva

Reserva l’espai panoràmic per a reunions

Altres serveis

Mas de Colom – Casa Borges disposa d’una àmplia sala per a reunions amb vistes 360º, un espai idíl·lic per celebrar presentacions o reunions d’empresa. Aquesta sala disposa de 192,14 m2 amb una il·luminació natural; les seves característiques, materials i altres serveis són els següents:

  • Disponibilitat de 30 cadires i 8 taules
  • Pantalla de 80” amb connexió HDMI i ordinador amb port USB
  • Màquina de cafè amb càpsules i diversos edulcorants
  • Beguda vegetal Borges
  • Aigua
  • Gots, estovalles i culleretes

El preu del lloguer de l’espai inclou la visita Borges Experience i un obsequi de la casa.

Hood
AFORAMENT asseguts/drets: 90/120 persones
Ticket
Reserva
Reserves
Reserves
Contacte
CUPONS