Logo Borges
Borges International Group, SLU recupera a la seva finca de Mas de Colom un espai amb història i singularitat, ara reconvertit en un centre de marca experiencial, divulgatiu i didàctic, amb la denominació de Mas de Colom - Casa Borges i ubicat a Tàrrega (Lleida).

Building of Colom
L’espai Mas de Colom-Casa Borges ofereix una experiència immersiva positiva, basada en els principals valors del grup Borges (orígens, tradició familiar, innovació, productes saludables, internacionalització, sostenibilitat), a la vegada que ens permet descobrir la història dels antics edificis, les claus per a la preservació de la biodiversitat –essent l’única finca de tot Catalunya que és un observatori de la biodiversitat agrària– i un mosaic agrari amb plantacions d’ametllers, nogueres, pistatxers i oliveres, vinculats amb l’activitat del Grup Borges i propers al territori.
El nou espai experiencial de Mas de Colom - Casa Borges neix amb la voluntat d'esdevenir:
  • Un indret fascinant per gaudir d’un entorn d’agronatura i els seus fruits a través d’una nova experiència immersiva, emotiva i divulgativa.
  • Un espai educatiu sobre la conservació de la biodiversitat i l’alimentació amb estils de vida saludables.
  • Un entorn agrari amb interès patrimonial, amb una extensió de prop de 70 hectàrees.
Mas de Colom - Casa Borges forma part del Grand Tour de Catalunya, un itinerari per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle. També ha rebut la distinció Biosphere Certified, que reconeix els esforços realitzats des de Mas de Colom - Casa Borges per complir amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.
Reserves
Reserves
Contacte