Logo Borges
L'experiència Borges, l'experiència de la terra i els orígens d'una gran empresa
Mas de Colom és un espai de marca experiencial i divulgatiu i didàctic. Una antiga masia que recull les essències d’una empresa que conserva els valors de la terra i el territori i els projecta arreu del món. I ho fa amb recursos immersius i emocionals, per tal de connectar el públic amb el territori i els seus fruits.
El celler de la història de Mas Colom
A l'antic celler de la masia, al soterrani, una projecció sobre volta de pedra ens mostra la història més memorable de Mas de Colom fins a la seva transformació actual.
L'essència d'un paisatge vinculat a Borges i al territori
El recorregut comença en un espai immersiu, una multiprojecció que ens envolta i ens mostra com la terra i el pas de les estacions aporten els millors fruits al territori. Fidels a la terra, Borges aporta amb els seus productes l’autenticitat i el gust dels productes de sempre.
L'empresa familiar
L'origen és una empresa familiar arrelada a la terra amb una projecció global. Amb molta feina, paciència i ofici s'ha creat la gran família Borges, que és ja una plantilla de més de 1.000 col·laboradors en tota la seva cadena de valor.
La matèria primera: l'essència d'un producte saludable de valor
D’una terra, i de la gent que la treballa, en surten uns fruits esplèndids, ingredients clau de la dieta mediterrània. Aquí mostrem l’essència de l’oli d’oliva i de llavors comestibles, la fruita seca i el vinagre de Mòdena, amb presència a escala mundial.
Alguns exemples de la innovació a Borges
Una de les claus de l’èxit és l’esperit innovador, ja que cal aportar nous productes saludables al servei del consumidor i millorar constantment la producció sostenible i la introducció de nous cultius, sempre amb una especial adhesió a la terra i a les persones que ho fan possible.
Una empresa familiar amb vocació internacional
Pugem les escales i, a la planta noble de la masia, descobrim la internacionalització de Borges. Una multiprojecció ens descobreix Borges al món, una empresa global referent en productes d’alimentació saludable, que opera com a ambaixadora de la dieta mediterrània.
Tastar per apreciar el bo i millor de l’oli d’oliva i la fruita seca
L’experiència culmina amb un tast d’oli d’oliva i de fruita seca de la mà d’un guia de la Casa Borges, que ens ajudarà a interpretar les seves qualitats organolèptiques segons varietats, orígens i elaboració.

Horaris

De dilluns a dijous, de 10 a 17 h.

Divendres, caps de setmana i festius, de 10 a 18 h.

Preu

Gratuït
Reserva
Reserves
Reserves
Reserves
Contacte