Logo Borges
A continuació podeu consultar totes les activitats i visites per fer en família i descobrir a Mas de Colom-Casa Borges i el seu entorn d’agronatura.


*Les reserves s'obriran dos mesos abans de la data de l'activitat

Tasta l’entorn de Mas de Colom

Passejada interpretativa per l'entorn de la finca Mas de Colom

Llença’t a l’aventura de Mas de Colom a través d’un recorregut de 3,5 km entre oliveres, pistatxers i ametllers. Camina i descobreix l’entorn obrint el paladar als deliciosos fruits que aquesta terra ofereix. Gaudeix d’un passeig gastronòmic i d’agronatura!

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h.
Tots els públics, a partir de 8 anys
Recomanem calçat còmode per la realització d’aquesta passejada d’uns 3 km. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la. Preu: 3 € (menors de 12 anys, gratuït)
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR – Perduts entre oliveres

Gimcana de descoberta de l’entorn

Gaudeix de l’experiència perfecta per a famílies intrèpides! En aquesta gimcana, us convidem a explorar una finca plena d’oliveres, ametllers i pistatxers. Petits i grans, prepareu-vos per riure i resoldre enigmes mentre navegueu per aquest laberint verd. T’apuntes a l’aventura?

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h.
Públic familiar, a partir de 7 anys
La gimcana es du a terme a la finca de Mas de Colom; recomanem portar calçat còmode. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la. Preu: 3 € (menors de 12 anys, gratuït).
Ticket
Reserva

Inauguració 26è Festival Paupaterres de Tàrrega

Concert de Quico Pi de la Serra i Olga Zoet

Francesc Pi de la Serra i Valero, conegut com a Quico Pi de la Serra, és un dels representants històrics de la Nova Cançó. Aquest cantautor català porta més de cinquanta anys damunt els escenaris i va ser un dels components del grup Els Setze Jutges. Al Paupaterres de Tàrrega ens presenta una gira on combinarà cançons del seu últim disc, amb altres més emblemàtiques i popularment conegudes. Destaquem la ubicació del concert, el Mas de Colom-Casa Borges, un entorn ideal per gaudir del patrimoni i de les lletres d’aquest artista de la cançó catalana.
Olga Zoet és un projecte musical emergent que neix de la música d’autor i aposta per explorar diferents sonoritats amb una mescla entre la música acústica, el pop i l’electrònica. I ho fa apostant per seves lletres dibuixades des de la sensibilitat, la intimitat i l’exploració d’un món oníric que representa un viatge a la profunditat d’allò que ens fa humans. S’estrena amb la publicació del seu primer EP “Pausa” l’any 2021, per diferents escenaris del país. Una experiència que l’ajuda a donar forma al seu segon àlbum, que publicarà pròximament.
Es podrà degustar una pizza a l’estil Borges, amb foodtrucks i zona de tast d’oli Mas de Colom i de vins de proximitat. També promourem la mobilitat sostenible amb servei de bus gratuït des del centre de Tàrrega.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
19 h.
Per a tots els públics
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària. Preu: 3 € (menors de 12 anys, gratuït)
Ticket
Reserva

ACTIVITAT FAMILIAR – Un mos en família

Preparem un esmorzar saludable i de proximitat en família

Gaudeix d’un esmorzar saludable i sostenible per al medi ambient amb la teva família. En aquesta activitat utilitzarem els nostres coneixements nutricionals per elaborar un esmorzar ric en vitamines, minerals i fibra. «Un mos en família» és una experiència culinària destinada a les famílies que vulguin descobrir de forma divertida i dinàmica diferents receptes d’esmorzars saludables. Reserva i assaboreix aquesta activitat mentre gaudeixes de les vistes de la masia i del monestir Mas de Colom – Casa Borges.

Dates: 
Hores d'inici de l'activitat:
11 h
Públic familiar, a partir de 5 anys.
Recomanem comunicar qualsevol al·lèrgia alimentària. Per a la realització d’aquesta activitat hi ha d’haver un mínim de 2 inscrits. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la. Si 24 hores abans no hi ha el mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la. Preu: 3 € (menors de 12 anys, gratuït).
Ticket
Reserva

Visita-experiència Mas de Colom-Casa Borges

Visita per descobrir els valors d’una marca i la història de l’entorn

Mas de Colom és un espai-experiència. Una antiga masia que recull les essències d’una marca que conserva els valors de la terra i els projecta arreu del món. I ho fa amb recursos immersius emocionals i didàctics per tal de connectar el públic amb el territori i els seus fruits. L’experiència finalitza amb un tast d’oli d’oliva i de fruita seca.

Dates:  1 de gener de 2022
Hores d'inici de l'activitat:
Durada: 1'30 h
Reserves
Reserves
Contacte